Aivokirurgin muistelmat

Kirjailija: Juha Hernesniemi Lukija: Tuukka Haapaniemi

Elämäkerrat
Omaelämäkerrat
Muistelmat
Tieto
Luonto
Tiede

Maailmankuulun neurokirurgin kiehtova elämäntarina. Juha Hernesniemi kertoo avoimesti, millaista on olla yksi parhaista maailman stressaavimmassa ammatissa ja mikä oli menestyksen hinta. Juha Hernesniemi nosti työuransa aikana Helsingin yliopistollisen sairaalan aivokirurgian kansainväliseksi mekaksi. Poikkeuksellinen kunnianhimo ja jatkuva halu kehittyä paremmaksi veivät pienen pohjalaiskylän pojan maailman huipulle. Elämäkerrassaan Hernesniemi kertoo avoimesti kovista oppivuosistaan ja lääkärintyöstään Suomessa, mutta myös eri puolilla maailmaa, Floridasta Nepaliin ja Kiinaan. Hän avautuu uransa huippuhetkistä ja pohjakosketuksista, armottomasta kilpailusta sekä hämmästyttävistä ja traagisistakin potilastapauksista, joita hän ei koskaan unohda. Neurokirurgi, professori Juha Hernesniemi (1947–2023) teki 50-vuotisen uransa aikana yli 16 000 aivoleikkausta. Poikkeuksellinen kunnianhimo ja halu kehittyä yhä paremmaksi veivät pienen pohjalaiskylän pojan erääksi maailman arvostetuimmista neurokirurgeista. Hernesniemi nosti Helsingin yliopistollisen sairaalan aivokirurgian kansainväliseksi mekaksi, jossa tuhannet opiskelijat eri puolilta maailmaa seurasivat hänen opetustaan.

Mistä äänikirjan Aivokirurgin muistelmat löytää?

BookBeatilla 30 vuorokautta ilmaiseksi!
Äänikirja löytyy myös näistä palveluista
Aivokirurgin muistelmat
Kuuntele nyt ilmaiseksi

Uusille asiakkaille 45 päivää maksutonta kuunteluaikaa.

Kuuntele Aivokirurgin muistelmat ilmaiseksi?

Tällä hetkellä voit kuunnella teoksen Aivokirurgin muistelmat ilmaiseksi Bookbeatillä. BookBeat tarjoaa uusille asiakkaille 30 vuorokauden maksuttoman kokeilujakson. Kokeilujakson aikana saat kuunnella ja lukea yteensä 20 tuntia, jonka jälkeen tilaus maksaa riippuen valitusta paketista alkaen 9,99€ / kk. Tilauksen voi lopettaa koska tahansa.

Myös niinikään Nextory ja Elisa kirja tarjoavat uusille asiakkaille ilmaisen kokeilujakson. Nextory 30 vuorokautta ja Elisa kirja jopa 45 vuorokautta.

Äänikirjapalveluiden hintavertailu

Äänikirjapalveluiden hinnoissa on pieniä eroja:

Näistä kaikkien äänikirjapalveluiden rajaton kuunteluoikeus maksaa noin 20 - 25€ kuukaudessa. Tuo hintavertailun basic sisältää noin 100 tuntia kuukausiaikaa ja maksaa noin 10€ kuukaudessa.

Käyttäjät pitivät myös näistä


Äänikirjat.org

Suomen suurin äänikirjasto.

Tietosuoja & käyttöehdot